Denktank Students That Matter


Onderwijsvernieuwing vanuit Fabcity

De afgelopen weken heeft zich een groep van ongeveer 20 studenten, docenten, onderzoekers en ervaringsdeskundigen uit het netwerk van FabCity gevormd tot de FabCity Denktank. Hoe kan FabCity een voedingsbodem vormen voor duurzame onderwijsinnovatie? De Denktank benadert deze vraag steeds vanuit een andere invalshoek. Op de volgende bijeenkomst op 16 juni denken de Students that Matter mee.

Op de volgende bijeenkomst op 16 juni slaat de FabCity Denktank de handen in een met  Students that Matter. Dit samenwerkingsverband van de HvA (medewerkers en studenten) met UAF heeft in het afgelopen jaar gezorgd voor een inventarisatie, opzet en verdere uitbouw van initiatieven (en onderzoek) voor én met vluchtelingstudenten.

DENKTANK STUDENTS THAT MATTER OP 16 JUNI

Deze gezamenlijke Denktank wordt gehouden in de Democracy Dome op 16 juni van 17.00-19.00 uur. Je vindt deze zwarte koepel vlak naast het Learning Lab. De Democracy Dome wordt gehost door Netwerk Democratie, die meerdere initiatieven rond de vluchtelingenproblematiek op Fabcity onder de aandacht bracht of opzette.

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail met onderwerp ‘Aanmelden FabCity Denktank 16 juni’ naarstudentsthatmatter@hva.nl. Meer info over Students that Matter vind je ophttp://hva.nl/vluchtelingstudenten.

Evenement gegevens

Event details


Evenementgegevens