Masterclass Netpolitiek 2022


Om onze informatiemaatschappij de komende jaren succesvol te besturen is stevige kennis over technologische ontwikkelingen cruciaal. Werk jij aan de digitale samenleving en wil je meer weten over onderwerpen zoals digitale transparantie, publieke waarden op het internet en besluitvorming over grote tech-platforms? Meld je dan hier aan voor de Masterclass Netpolitiek 2022.

Het doel is om jou als (toekomstige) besluitvormer in de informatiemaatschappij actuele kennis, praktische handvatten en relevante voorbeelden te geven waarmee je weloverwogen standpunten kunnen innemen.

De masterclass Netpolitiek is een unieke serie bijeenkomsten met sprekers van Amnesty International, Bits of Freedom, Openstate foundation, Internet Society, Waag Futurelab, Racism and Technology Center en onszelf: Netwerk Democratie. Gedurende de masterclass ontwikkel je brede kennis over internetpolitiek. Er is veel ruimte voor informele uitwisseling en reflectie. De Masterclass Netpolitiek levert je unieke inzicht en brengt je in contact met een relevant netwerk van andere belanghebbenden uit allerlei verschillende internetdisciplines.

Klik hier voor meer informatie over de masterclass.

Evenement gegevens

Event details


Event Details