mens loopt door datacenter

Masterclass Netpolitiek

Schrijf je nu in voor de Masterclass Netpolitiek 2019


Bits of Freedom, Internet Society NL, Netwerk Democratie, Waag, Open Nederland en Open State Foundation nodigen je uit deel te nemen aan de Masterclass Netpolitiek.

In een serie van zeven bijeenkomsten met twaalf deskundige sprekers ontwikkel je brede kennis over internetpolitiek. Werk jij aan de digitale samenleving en wil je meer weten over onderwerpen zoals digitale transparantie, publieke waarden op het internet en besluitvorming over grote techplatforms? Meld je dan nu aan voor de Masterclass Netpolitiek 2019.

De masterclass vindt plaats in het Theatrum Anatomicum van De Waag in Amsterdam tussen 28 oktober en 9 december, steeds op maandagavonden van 20:00 tot 22.00 uur. Het programma is als volgt:

28 oktober      – Digitale infrastructuur op basis van publieke waarden (door Waag)
04 november  – Internet Governance (door Internet Society NL)
11 november  – Digitale transparantie van de overheid (door Open State Foundation)
18 november  – Digitale democratie en besluitvorming (door Netwerk Democratie)
25 november  – Internetvrijheid (door Bits of Freedom)
02 december  – Platform liability (door Open Nederland)
09 december  – Afsluitende bijeenkomst

Meer informatie, over programma en sprekers, vind je via masterclassnetpolitiek.nl

Meedoen?
We hebben plaats voor dertig deelnemers. Direct aanmelden kan hier. De deadline voor aanmelding is verlengd tot 27 september. Eind september krijg je bericht over je deelname.

De deelnemersbijdrage voor de masterclass is 450 euro exclusief btw. Er zijn beurzen beschikbaar – dan is de eigen bijdrage 75 euro exclusief btw. Heb je vragen, stuur dan een mail naar masterclassnetpolitiek@internetsociety.info.