The Road Of Broken Hearts


Preview

Tien Amsterdamse jongeren gingen op reis door Europa op zoek naar gebroken harten. Ze kwamen terug met verhalen. Over liefde. Over wanhoop. Over deceptie. Over kamelen. Verhalen die zij graag met jullie delen.

Zaterdag 11 juni is er een preview van de interviews te zien op FabCity in de Dôme van Netwerk Democratie.

Ontmoet de makers die uit heel Europa bijzondere verhalen over verbroken liefdes hebben verzameld.

FabCity, inloop vanaf 17.00 uur, aanvang 18.00 uur.

Onbekende mensen uit acht verschillende Europese landen vertellen aan onze jongeren hun ervaringen over verloren liefdes en gebroken harten. De verhalen vormen samen een Europese liefdesgeschiedenis. De verhalen zijn op video opgenomen en worden gepresenteerd tijdens deze Road of broken hearts.

Spel: Gina Beuk, Ziggy Knel, Brahim Moujalis en Bahar Yilmaz
Regie: Shanti Straub

Shanti Straub is een theatermaker met een interesse voor de wisselwerking tussen mensen en hun omgeving. Zij is geïnteresseerd in het ‘kantelen’ van de blik van haar publiek op een manier dat zij opener en zogezegd frisser, opnieuw of anders naar hun omgeving of situatie van dat moment kunnen kijken.

Likeminds is een netwerk van jong-professionele theatermakers die de stad gebruiken als inspiratiebron én podium. In voorstellingen en publieksopbouw is Likeminds een afspiegeling van Amsterdam: divers, dynamisch en eigenzinnig. The Road of Broken Hearts is onderdeel van het project Decamerone, van de Likeminds Factory.

Evenement gegevens

Event details


Event Details