Parlement van de Toekomst 2022


Ben jij tussen de 18 en 35 jaar oud en wil jij graag je vaardigheid in het voeren van een democratisch gesprek ontwikkelen én je stem over de toekomst laten horen? Schrijf je dan in voor het Parlement van de Toekomst en wordt voor vier weken onderdeel van een groep jonge mensen die samen hun standpunten voor de toekomst formuleren en zich principes van democratische vernieuwing eigen maken.

Het Parlement van de Toekomst bestaat uit vier workshops met gastsprekers en gespreksbegeleiding. De volgende thema’s komen aan bod:
– democratische vernieuwing
– klimaat en rechtvaardigheid
– vrijheid in een digitale wereld
– het vormen van consensus

Kijk voor een sneak peak van het programma op de website www.parlementvandetoekomst.nl. Binnenkort lees je daar meer over de gastsprekers en de democratische gespreksmethoden die aan bod zullen komen.

De workshops vinden plaats op een locatie in Amsterdam Oost en de deelname aan het Parlement van de Toekomst is geheel gratis. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers.
Geef je op via het inschrijfformulier. Mocht je bij een van de workshops niet aanwezig kunnen zijn, laat ons dat dan weten onder ‘opmerkingen’.

Inschrijven

De inschrijving voor de editie 2022 is gesloten.

EU logo medegefinancierd door de Europese Unie

Evenement gegevens

Event details


Event Details

  • Date:
  • Adres:

    Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093KS Amsterdam

    Address:

    Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093KS Amsterdam